Docenten

Tilly Verhaar (eigenaresse)

Gediplomeerd balletpedagoge, kreeg haar opleiding aan de Scapino Dansakademie in Amsterdam. Met een specialisatie in jazzballet naast haar hoofdvak klassiek ballet, studeerde zij af. Daarna dansde zij bij vele televisie- en theatershows waaronder:
Mini en Maxi,
Andre van Duin,
Corrie van Gorp,
De Mounties,
Showbizzquiz,
Ron Brandsteders Bella beer,
Barrie Stevens Dancers en
veel (inter-)nationale sterren.
Nu heeft zij de algehele leiding over Balletschool Zeewolde. Tevens is zij als regisseuse werkzaam voor toneel- en musicalvoorstellingen. Bovendien is zij actief als choreografe voor commercials, modeshows, openingsfestiviteiten, entertainment en promoties, maar ook voor voorstellingen van haar eigen leerlingen.

 

Kim Westerink 

Tijdens het volgen van de studie ‘Docent Dans’ aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg (afgestudeerd juli 2016) heeft Kim Westerink zich mogen ontwikkelen tot een allround dansdocent, danser en dansmaker. Zij is een docent met veel passie en enthousiasme voor dans en waarbij plezier in de lessen op nummer 1 staat. Kim is gespecialiseerd in de stijl jazz/urban maar ook de stijl modern voelt zij zich in thuis. In haar lessen beleef, ervaar en voel je dans. Na vroeger zelf als leerling bij Balletschool Zeewolde te zijn begonnen met dans, is zij vereerd om deze fijne plek opnieuw, nu als dansdocent, te mogen betreden.  

Jinte Verhaar

Jinte is begonnen met dansen op haar derde bij Balletschool Zeewolde. Al snel wist ze dat ze verder wou in het dansvak. In 2015 is zij aangenomen op Dansacademie ArtEZ waar zij nu ook haar opleiding volgt tot docent dans. Zij zal binnen Balletschool Zeewolde een gedeelte van haar opleiding gaan invullen. Ze wilt leerlingen de kans geven om zich verder te kunnen ontwikkelen in dans en zal dan ook de lessen van de talentklassen gaan verzorgen.  Ook zal zij de moderne lessen verzorgen in de school. Verder neemt ze met heel veel passie en plezier de allerkleinste onder haar hoede.

Yuri Leysner

Toen Yuri elf was begon hij met Breakdance, eerst alleen vanwege de trucs, maar hij raakte snel geïnteresseerd in het dansen zelf en de hiphopsfeer er omheen. Daardoor wou hij zichzelf ook verdiepen in de rest van de hiphop stijlen en ging zijn focus meer naar het dansen zelf. Uiteindelijk kwam hij daardoor ook in contact met academische stijlen en ging hij uitvoerend danser modern/danstheater studeren op Fontys dansacademie. Hij vindt het leuk om te onderzoeken in dans, en combineert vaak invloeden van verschillende stijlen met elkaar om iets nieuws te maken. Er is een open sfeer in de lessen die hij geeft en zal hij gemotiveerde dansers altijd extra kansen bieden om zichzelf nog meer te ontwikkelen. 

Nadia Feijt

Nadia is al sinds jongs af aan bezig met dans. Ze wilde graag verder met dans en daarom heeft ze de opleiding Dans Fast Track in Arnhem gevolgd. Na veel jaren aan zichzelf als danser te hebben gewerkt deelt ze nu heel graag haar passie voor dans met haar leerlingen! Tijdens de lessen vind ze het belangrijk dat haar leerlingen de kans krijgen zich met veel plezier de ontwikkelen in dans. Ze geeft graag met veel energie de streetdance lessen op donderdag.

Yvonne van der Meeren 

Heeft jaren gedanst bij Balletstudio Valentijn en bij Jennis Sutton, waar ze ook enkele lessen verzorgde. In 1999 ging ze dansen bij Balletschool Zeewolde, waar ze later ook stage liep tijdens haar opleiding voor jazzdans docent bij de K.N.G.U. Verder volgt Yvonne nog regelmatig bijscholingen op het gebied van jazz- en kinderdans. 

Mariette Smit 

Mariette Smit heeft zang lichte muziek gestudeerd aan het conservatorium in Amsterdam.
Na haar opleidng is ze gaan werken aan de dansacademie van Lucia Marthas en heeft daar 7 jaar de zanglessen verzorgt. Daarna nog twee jaar aan de vooropleiding van de theaterschool ook in Amsterdam. Naast het lesgeven heeft ze vele jaren in het theater gestaan met de acapella groep No Place for Jennifer, waarmee ze verscheidene awards gewonnen heeft in het buitenland. Met deze groep treedt ze nog regelmatig op en verzorgt workshops. Ook heeft ze vele tekenfilms ingesproken.

NIEUWS:
22-07-2019
DANSKAMP
Ben je gek op dansen, dan mag je dit
meer informatie
04-07-2019
Auditie Talentklassen
 
meer informatie
29-06-2019
Eindvoorstelling Milly Elliot

meer informatie
25-02-2019
Bioscoop Milly Elliot

meer informatie
10-12-2018
Kijklesweek
De kijkles week van dit seizoen is in de week van maandag 10 december tot en met zaterdag 15 december.
meer informatie
    volgende   laatste