DANSKAMP

Balletschool Zeewolde bestaat 30 jaar en dat gaan we vieren met superleuke activiteiten! Één daarvan is ons DANSKAMP!

Ben je gek op dansen, dan mag je dit niet missen! Balletschool Zeewolde organiseert deze zomer een all-inn 3 daags danskamp. Dit kamp staat geheel in het teken van dans, muziek, plezier, vriendschap en gezelligheid. Er is een danskamp voor Kids in de leeftijd 10-12 jaar op 16 - 17 - 18 juli en een danskamp voor Teens in de leeftijd van 13 t/m 16 jaar op 18 - 19 -20 juli. 

Drie dagen vol met pret en plezier, met workshops dans, bonte avond, chill avond uiteraard met een dansfilm, spelletjes, zwemmen bij mooi weer, gadgets en nog veel meer. In de ochtend heerlijk met elkaar ontbijten, warming up, stretchen en dan aan de slag met heel veel dansplezier.

Kosten:

Voor dit kamp betaal je € 85,00 all-in. Dit bedrag kan in twee termijnen betaald worden. Je krijgt hiervoor verschillende workshops, 2x ontbijt, 1x lunch, 2x avondeten, onbeperkt drinken, fruit en versnaperingen, 24 uurs begeleiding en inclusief 2 overnachtingen. Je hoeft alleen zelf een hoeslaken, kussensloop en een slaapzak mee te nemen voor de overnachting. Wij verblijven in Voorthuizen op Costa del Zeumeren. Kortom 3 compleet verzorgde dagen met heel veel dansplezier.

Aanmelden

Aanmelden kan bij Tilly aan de balie of via de mail: info@balletschoolzeewolde.nl. Vul hiervoor het inschrijfformulier in. Er is plaats voor 20 kids per kamp, dus wees er snel bij want vol=vol! Aanmeldingen geschieden op volgorde van binnenkomst.

Voor vragen kun je altijd bij Tilly terecht!

Klik hier voor het inschrijfformulier.

OVERIGE NIEUWS:
Musicalweekend
Wat een fantastisch weekend was het! Heb jij foto's gemaakt? Mail ze dan naar fotosballetschoolzeewolde@gmail.com. Dan zetten wij de leukste
Geplaatst op: 16-06-2012
lees het hele bericht
Eerste op Dance Gathering Flevoland!
De talentklas van Balletschool Zeewolde is eerste geworden op de Dance Gathering Flevoland!
Geplaatst op: 01-01-2012
lees het hele bericht
Winter Wonder Land!
Het optreden bij de opening van de ijsbaan in het centrum was weer een groot succes!
Geplaatst op: 01-12-2011
lees het hele bericht
eerste   vorige