Balletschool Zeewolde wint eerste prijs!

 Lelystad - Het is een inmiddels jaarlijks terugkeerend evenement: Dance Gathering Lelystad, Waarbij tientallen dansers over verschillende podia in Lelystad een dag workshops volgen, gegeven door dansodcenten uit het professionele circuit o.a. Ish en het Scapino Ballet. 

Het tweede gedeelte van de dag staat in het teken van een wedstrijd. Om de spanning van het optreden voor elkaar niet helmaal uit te bannen, mag natuurlijk het wedstrijdelement niet ontbreken. Een danswedstrijd plaats in de stijl van 'So You Think You Can Dance'. De deelnemers aan de wedstrijd dansen een choreografie, die zelf of door een choreograaf gemaakt is. Deelnemen kan als solist, duo of als groep en de workshopdocenten zijn traditiegetrouw de jury. 

De talentklasleerlingen van Balletschool Zeewolde mogen niet ontbreken op zo'n dag als deze waar leerlingen van dansscholen uit heel Flevoland bij elkaar komen om zich te presenteren. Tijdens het eerste deel van dedag hebben zij genoten van de workshops. Het tweede deel werd afgesloten met de danswedstrijd waarbij de choreografie ''Vies'' dansten gemaakt door Jinte Verhaar. Wat hebben ze dat zeer goed gedaan, uitgevoerd met heel veel passie en energie hebben zij met hun dans de eerste prijs binnen gehaald. 

OVERIGE NIEUWS:
DANSKAMP
Ben je gek op dansen, dan mag je dit
Geplaatst op: 22-07-2019
lees het hele bericht
Eindvoorstelling Milly Elliot

Geplaatst op: 29-06-2019
lees het hele bericht
Bioscoop Milly Elliot

Geplaatst op: 25-02-2019
lees het hele bericht
Kijklesweek
De kijkles week van dit seizoen is in de week van maandag 10 december tot en met zaterdag 15 december.
Geplaatst op: 10-12-2018
lees het hele bericht
Intocht Sinterklaas in Zeewolde
 Op 24 november zijn de danspieten weer te vinden bij de intocht van Sinterklaas in Zeewolde! Komen jullie ook kijken
Geplaatst op: 24-11-2018
lees het hele bericht
    volgende   laatste